O nama

Baumet d.o.o.

 • Naša osnovna djelatnost je prodaja termoizolovanih panela i polikarbonata. Grupacija “Metecno” osnovana je u Italiji 1961. godine i predstavlja svetskog lidera u oblasti montažnih sendvič termopanela.


Fleksibilan dizajn

Njegova jednostavnost daje više vremena za stvaranje

 • Pojednostavljen i ubrzan proces dizajna
 • Oslobodite kreativni izraz sa širokim izborom boja i profila
 • Horizontalna ili vertikalna konfiguracija panela
 • Izvrsna završna obloga s prikrivenim pričvršćenjima
Toplotne perfomanse

Čvrsto izolirano jezgro sa odličnim toplotnim perfomansama

 • Visoke toplotne perfomanse
 • U skladu sa BCA Part J
 • Mali troškovi korištenja
 • Smanjuje curenje vazduha
Brzina proizvodnje

Kraće vrijeme izgradnje

 • Smanjuje period rada na licu mjesta
 • Jednostavnost transporta i logistike
 • Jednostavnije za upravljanje projektima

Baumet d.o.o.

Naša misija

Odličan korisnički servis smatramo isto važnim kao i kvalitet samog proizvoda. Rezultati mnogih korisnika preko sistematskih anketa nam pokazuju značajnost pouzdane korisničke podrške, pogotovo u građevinskom sektoru.

Visoki nivo profesionalnih savjeta, efikasne logistike i pouzdane nakon-prodajne podrkše su ključ za uspijeh u građevinskim projektima naših mušterija.

Profesionalnost

Na visini zadatka

Kvalitet našeg indentiteta

Visoki kvalitet – vodimo se disciplinom i odgovornošću, da Vama damo najbolje od nas, da utičemo na marketing u pozitivnom smislu.

Odgovornost prema prirodi

Pridržavamo se svih propisa i zakona o životnoj sredini. Znamo kako se ljudi odražavaju na prirodu i zato to poštujemo.

Zdravlje i sigurnost

Zaštita, dravlje, prosperitet u radnom okruženju – to je ono iz čega mi gradimo svoj koncept.

Metecno sendvič paneli ističu se zbog njihove izdržljivosti, male težine i odlične toplotne izolacije. Za tu svrhu, profilisani lim je kombinovan i otporan na smicanje sa jezgrom od PUR/PIR pjene ili mineralne vune. Paneli do dužine od 25m i razne debljine izolacije se mogu napraviti i dostaviti spremni za izgradnju na objektu.

Sloj cinka i organskog premaza sa obje strane pomaže pri dužoj izdržljivosti protiv korozije, razni tipovi profila i veliki izbor boja omogućavaju arhitektonsi sofisticirana rješenja. Dodaci kao što su osvjetljenja, trake pilastera i zaptivne trake upotpunjuju naš asortiman proizvoda.

Koristeći naše sendvič panele ne samo da imate mogućnost brze montaže, nezavisne od vremenskih uslova, uz to omogućava da to uradite veoma brzo i lako.

Bilo da se bazirate na toplotnu izolaciju, zvučnu izolaciju, protiv-požarnu izolaciju ili estetiku: Našim velikim izborom proizvoda, mi vam obezbjedjujemo rješenje za sve.

Metecno je internacijonalna grupa koja radi u marketingu montažnih proizvoda dizajniranih za krovove i fasade industrijskih i komercijalnih zgrada.

Metalni panel sa izolacijom, profilisani lim, elementi za pričvršćivanje i ostali dodaci čine osnovne elemente integriranog sistema koji revolucionira način gradnje.

Sva prava zadržana © Baumet 2020 — 365dizajn.com